Informatie

Algemeen;
In mijn kattenhotel bied ik opvang aan poezen en gecastreerde katers, ongecastreerde katers neem ik niet aan.
Bij het brengen en halen van uw kat dient u gebruik te maken van een transportmandje. Het meenemen van kleedjes en andere attributen voor uw kat is niet nodig. Ik beschik over voldoende materiaal.

Voeding:
De Katten hebben de hele dag beschikking over vers water en droog kwaliteitsvoer van Royal Canin. Mocht uw kat een moeilijker eter zijn, dan bied ik in overleg met u, zijn eigen mee gebrachte voer aan.

Controle:
De gehele dag door worden de katten gecontroleerd op eet, drink en groepsgedrag. Mijn uitgangspunt is om alle katten in een groephuisvesting te houden.

Dieet & medicijn katten:
In overleg kunnen katten met medicijnen of een speciaal dieet bij mij komen in het kattenhotel. Voor deze katten zal een apart verblijf gereserveerd worden, wel is er een beperkt aantal verblijven. Dus tijdig reserveren voorkomt teleurstellingen. Deze katten krijgen een eigen verblijf in de groepsruimte, zodat de controle ten behoeve van de gezondheid van de kat gewaarborgd blijft. Ondanks deze “beperking” streef ik er naar om de kat zo veel mogelijk in de groep te laten zijn. Het verstrekken van het dieet en/ of medicijen kosten mij extra tijd een aandacht, voor deze katten worden er extra kosten berekend.

Vaccinatie:
Katten moeten minimaal 7 dagen van te voren geënt zijn tegen kattenziekte en niesziekte voordat ze in het kattenhotel komen. Deze entingen mogen niet ouder dan een jaar zijn.
De entingen moeten in een vaccinatieboekje  of paspoort staan welke is afgetekend door een erkende dierenarts. Het vaccinatie boekje of paspoort blijft bij uw kat tijdens zijn verblijf in het kattenhotel.

Vlooien & wormen:
Van alle katten die bij mij in het kattenpension komen, wordt verwacht dat ze vlo- en wormvrij zijn. Mocht het niet het geval zijn, dan worden de gemaakte kosten in rekening gebracht.

Kattengedrag:
Ik werk samen met kattengedragstherapeut Mary Quarles van Ufford, met haar eigenpraktijk "Katwaardig". Voor vragen over kattengedrag kunt u bij haar terecht.Dierenarts:
Mocht uw kat medische hulp nodig hebben, dan wordt dit in overleg met u gedaan. Ik werk samen met dierenartsenpraktijk  “De Driehoek” te Klarenbeek. De gemaakte kosten worden in rekening gebracht.

Reserveren:
Bij het reserveren voor het verblijf van uw kat(ten) geeft aan dat u de hoogte bent van de voorwaarden van Dibevo. Deze voorwaarden zijn gelijk van kracht bij het maken van de reservering. Ook bij annulering van de reservering! Mocht u het niet eens zijn met de voorwaarden, dan moet u dit binnen 24 uur, na het maken van de reservering kenbaar maken per mail. De voorwaarden worden u opgestuurd per mail of post, bij de verwerking van de reservering. Daarnaast ontvangt u ook het informatieboekje voor nieuwe klanten.

Eerder ophalen van uw kat.
Dat kan in overleg, maar er is geen restitutie van de hotelkosten.


Een paar dagen langer dan gepland.
Dat kan in overleg, de extra dagen dient u bij het ophalen van u kat(ten) te betalen.

Annulering:
Hiervoor gelden de gestelde annuleringsregeling die beschreven zijn in de voorwaarden van Dibevo.


Dierenbescherming:
Linda's Kattenhotel draagt de dierenbescherming afdeling Katten en Kittenopvang een warm hart toe, door op allerlei manieren kattenspulletjes in te verzamelen. Zoals voer en kleedjes/ materiaal. Mocht u zelf ook wat over hebben, dan kunt u het bij mij inleveren.
De Brancheorganisatie:
Ik ben aangesloten bij Dibevo, de brancheorganisatie voor pensionhouders.

klik hier voor de "DIBEVO Algemene voorwaarden dierenpensions"
   

Linda’s Kattenhotel

De Voortweg 17
6975 AA Tonden
Telefoon:
06 – 20 10 19 55
info@lindaskattenhotel.nl