Informatie

Linda's Kattenhotel;
Ons kattenhotel is een dienstverlenend bedrijf. Onze bedrijf biedt als dienst: huisvesting en verzoriging van katten tijdens de afwezigheid van de eigenaar.


Voeding:
De Katten hebben de hele dag beschikking over vers water en droog kwaliteitsvoer van Royal Canin. Mocht uw kat een moeilijker eter zijn, dan bied ik in overleg met u, zijn eigen mee gebrachte voer aan. Het is van groot belang dat uw kat goed brokjes eet. Blikvoer bieden wij niet aan omdat de katten in groepshuisvesting verblijven bij ons.

Minimale leeftijd:
Katten met een leeftijd vanaf een half jaar zijn bij ons welkom. (waarbij katers "geholpen" moeten zijn).

Controle:
De gehele dag door worden de katten gecontroleerd op eet, drink en groepsgedrag. Mijn uitgangspunt is om alle katten in een groephuisvesting te houden.

Dieet & medicijn katten:
In overleg kunnen katten met medicijnen of een speciaal dieet bij mij komen in het kattenhotel. Voor deze katten zal een apart verblijf gereserveerd worden, wel is er een beperkt aantal verblijven. Dus tijdig reserveren voorkomt teleurstellingen. Deze katten krijgen een eigen verblijf in de groepsruimte, zodat de controle ten behoeve van de gezondheid van de kat gewaarborgd blijft. Ondanks deze “beperking” streef ik er naar om de kat zo veel mogelijk in de groep te laten zijn. Het verstrekken van het dieet en/ of medicijen kosten mij extra tijd een aandacht, voor deze katten worden er extra kosten berekend.

Vaccinatie:
Katten moeten geënt zijn tegen kattenziekte en niesziekte voordat ze in het kattenhotel komen. De laatste enting (of wanneer de herhaling nodig is) moet minimaal 4 weken van te voren gegeven zijn, voor dat uw kat naar kattenhotel gaat. Ook mag de laatste enting niet ouder dan een jaar zijn. De entingen moeten in een vaccinatieboekje of paspoort staan welke is afgetekend door een erkende dierenarts. Het vaccinatie boekje of paspoort blijft bij uw kat tijdens zijn verblijf in het kattenhotel.

Mocht u twijfels hebben of de entingen juist zijn, stuur een mailtje of bel mij gerust.

Vlooien & wormen:
Van alle katten die bij mij in het kattenpension komen, wordt verwacht dat ze vlo- en wormvrij zijn. Mocht het niet het geval zijn, dan worden de gemaakte kosten in rekening gebracht.

Kattengedrag:
Ik werk samen met kattengedragstherapeut Mary Quarles van Ufford, met haar eigenpraktijk "Katwaardig". Voor vragen over kattengedrag kunt u bij haar terecht.Dierenarts:
Mocht uw kat medische hulp nodig hebben, dan wordt dit in overleg met u gedaan. Ik werk samen met dierenartsenpraktijk  “De Driehoek” te Klarenbeek. De gemaakte kosten worden in rekening gebracht.

Vachtverzorging kat:
Lang harige katten zijn van harte welkom om te logeren bij ons. Een keer een kammetje door de vacht halen, dat willen wij best doen. Maar klitten en vervilte vacht verwijderen, dat doe ik niet. Wilt u graag dat uw kat er tip top uit ziet, bij het ophalen? Ik werk samen met Nelly van Pool 4 Pets, zij is een geduldige er zeer ervaren kattentrimster en zij kan hier bij mij, uw kat komen trimmen.


Reserveren:
Bij het reserveren voor het verblijf van uw kat(ten) geeft aan dat u de hoogte bent van de voorwaarden van Dibevo en de “aandachtspuntjes en de extra informatie van Linda's kattenhotel”. Beide zijn gelijk van kracht bij het maken van de reservering. Ook bij annulering van de reservering! Mocht u het niet eens zijn met de voorwaarden, dan moet u dit binnen 24 uur, na het maken van de reservering kenbaar maken per mail. De voorwaarden worden u opgestuurd per mail of post, bij de verwerking van de reservering.

Eerder ophalen van uw kat.
Dat kan in overleg, maar er is geen restitutie van de hotelkosten.

Een paar dagen langer dan gepland.
Dat kan in overleg, de extra dagen dient u bij het ophalen van u kat(ten) te betalen.

Minimaal verblijfdagen.
Er zijn altijd (per kat afhankelijk) katten die altijd even moeten wennen, bijkomen van de reis, alle indrukken moeten verwerken, of gewoon iets langer tijd nodig hebben dan "de gemiddelde" katten die bij ons verblijven. Om te zorgen dat deze katten ook met een positief gevoel weer naar huis gaan, hebben wij gekozen voor een mimimaal aantal dagen verbljf. Namelijk 4 dagen. Want als het positief is geweest, weten de meeste katten bij een volgende keer, dat het de vorige keer toch fijn was. Bij die katten gaat het wennen de volgende keer stukken sneller.

Annulering:
Hiervoor gelden de gestelde annuleringsregeling die beschreven zijn in de voorwaarden van Dibevo en in de aandachtspuntjes en extra informatie van Linda's Kattenhotel.Dierenbescherming:
Linda's Kattenhotel draagt de dierenbescherming afdeling Katten en Kittenopvang een warm hart toe, door op allerlei manieren kattenspulletjes in te verzamelen. Zoals voer en kleedjes/ materiaal. Mocht u zelf ook wat over hebben, dan kunt u het bij mij inleveren.
De Brancheorganisatie:
Ik ben aangesloten bij Dibevo, de brancheorganisatie voor pensionhouders.

klik hier voor de "DIBEVO Algemene voorwaarden dierenpensions"

   

Linda’s Kattenhotel

De Voortweg 17
6975 AA Tonden
info@lindaskattenhotel.nl